TCS Amsterdam Marathon

Marathon Amsterdam HeroBecome a HERO! Een geweldige organisatie en dus een geweldig event!

De marathon, de halve marathon en de 8 km staat elk jaar op het programma op de 3e zondag van oktober.

Er schrijven zich rond de 80 nationaliteiten in om deel te nemen aan een van deze afstanden. Een hele organisatie, happening en prestatie!

Als je je startbewijs ophaalt, wat overigens goed georganiseerd is, kan je doorlopen naar de Marathon Expo. Geweldig om evt. je laatste aankoop te doen zoals mijn vriendin een Spibelt kocht voordat wij aan de halve begonnen. Zo staan er oa. ook Polar, Odlo, Herzog, Runnersworld, Brooks, Asics en Mizuno. Een mooie plek om te snuffelen tussen de gadgets en nieuwste producten.

De start van de marathon is in de ochtend, zo ook de 8 km. De halve marathon start rond 13.20 uur dus voor mij was dat best fijn. Ik kon nog relaxt even ontbijten voordat ik naar Amsterdam ging.

Ik kan alleen maar meepraten over de halve marathon maar ik weet van anderen die de hele en de 8 km hebben gelopen dat het ook geweldig is.

Het internationale karakter geeft bij mij altijd een extra pluspuntje. Ik hou van al die talen om me heen. Het viel me dit jaar op dat er veel Fransen waren, ook uit Brazilië kwamen er veel. Zo leuk, zo gezellig en zo gaaf. Allemaal dezelfde focus, become a HERO!

Het parcours: het publiek, de supporters waren ook dit jaar weer geweldig. De high fives van de kleintjes langs de kant doen je zo goed. Soms ook wel emo omdat ik dan aan mijn eigen kids denk maar zo mooi! De drinkposten waren goed bemand, verliep erg goed. Er werk energydrink geschonken, water was er natuurlijk maar ook was er een stand met wat fruit, sponzen en gelletjes. Echt goed verzorgd, mijn complimenten.

Proost!De finish was heftig voor mij. Ik had een moment van reflexie op alles wat er in dit jaar de revue heeft gepasseerd. Maar ook zo mooi. Het is goed zo …

Ik heb een PR gelopen wat mij voor de komende tijd weer vleugels geeft!

Of je nu een PR hebt gelopen of niet, het geeft je altijd een geweldig gevoel als je zo’n event hebt meegemaakt!

Wil jij advies over wanneer je wel of niet aan een event als dit wil/kan meedoen, schroom niet om mij te mailen. Ik zal je gerichte vragen stellen en samen komen we er wel 😉

info@hardloopmoeders.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.