Samen hardlopen

IMG_5318Wat is er meer motiverend dan samen hardlopen?

Samen naar een doel toewerken, samen inschrijven voor een evenement waar je samen voor gaat trainen?

Ik loop zelf veel alleen omdat het me zo uitkomt. Ik ben een ochtendloper en doe dat vaak vroeg in de ochtend zodat ik de rest van de dag tijd heb mijn zakelijke afspraken en mijn gezin de aandacht te geven.

De week bestaat niet alleen uit werken en je gezin dus is er bijvoorbeeld in het weekend tijd over om eens samen te gaan hardlopen. Je kan het inplannen zodat ook jij je kan aanmelden en we een afspraak hebben om samen te gaan lopen!

Samen hardlopen kan zo motiverend zijn dat je je grenzen kan gaan verleggen. Je wil wel eens mee naar dat evenement waar je vriendin altijd aan meedoet of je wil ook wel eens die afstand lopen waar ze het vaak over heeft.

Je ziet dat je dit doel wil halen. Het is een motivatie voor jou om te doen wat een ander doet, in de goede zin van het woord bedoel ik dit he!

OPROEP: Lijkt het je ook leuk om met een groep Hardloopmoeders eens samen te gaan trainen, op je eigen tempo, een voor jou goede afstand? Heb jij misschien een mooie rIMG_5329oute in gedachten op een mooie locatie waar we bv een afstand van 4 km en 8 km kunnen lopen die je samen met mij kan begeleiden voor een groep Hardloopmoeders?

Ik ben zeer geïnteresseerd in ideeën hierover en zou het leuk vinden als je mij hierover meer kan vertellen. Je kan mij een e-mail sturen zodat ik alle info kan verzamelen en kan gaan bekijken wat ik denk dat een geschikte locatie is en waar veel Hardloopmoeders wonen en/of naar toe willen komen om samen te gaan hardlopen.

Ik ben gemotiveerd 😉 !

info@hardloopmoeders.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.