Review

Een geweldig event met ongelooflijk veel vrouwen en dus ook heel veel hardloopmoeders! Ik kan niks anders zeggen!! De Marikenloop is een groot succes voor de startende hardloopster maar ook zeker voor de ervaren loopsters onder ons. Het is leuk om een evenement mee te maken waar alleen maar vrouwen aan mee doen. Al is het alleen om langs het mannelijke publiek te rennen ;-)!

Fotor052163228Met Hardloopmoeders had ik twee fotomomenten geregeld met een professionele fotograaf. Met een groep 5 km-dames en een groep 10 km-dames staan we op de foto voordat we naar onze startvakken gaan waar de warming up werd geleid door oud-schaatster Annemarie Thomas.
Nadat iedereen warm… nouja, nog warmer was, liep je over de startmat en ging de 5 of 10 km van start. Een super mooie route door het bos en langs mooie huizen waar ook enorm veel publiek enthousiast aan het aanmoedigen was. Het viel me op dat er veel mannen met kinderen langs het parcour stonden. Dus dat betekent in ieder geval dat er heel veel hardloopmoeders aan meededen, leuk!
Het evenement is zeer goed georganiseerd. Een leuke, ruim opgezette sportmarkt, voldoende kleedruimtes, toiletten en douches en logistiek zat het goed in elkaar.
Erg leuk om een aantal Hardloopmoeders te hebben ontmoet! Een mooi evenement en volgend jaar gaan we weer, toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.