About me

cropped-f7eb478d1d2dfa1b_jogging-workout.xxxlarge_141.jpgMet mijn blog Hardloopmoeders.nl wil ik je informeren over alles wat met hardlopen te maken heeft. Dat kan gaan over het hardlopen zelf, over kleding, de juiste voeding, trainingen, trainingsschema’s, blessures, het weer, timing met je gezin,vrouwelijke kwaaltjes, muziek, evenementen, noem maar op. Ook mijn trainingen zal ik in mijn blog verwerken met een leuk item. 

HardloopmoederIk ben Barbara, ben 44 jaar en loop ruim 19 jaar hard. Dat wil niet zeggen dat ik ook na zo veel jaar hardlopen ook super snel ga of lange afstanden loop. Nee, ik ben een ontspannen loopster en vind het gewoon heerlijk om te doen. Jaja, ik ben een hardloopmoeder!!

Ik heb twee  kinderen. Mijn zoon Tico is 13 jaar en mijn  dochter Iza is 11 jaar. Iza zit in groep 8 en Tico in de 2e klas van de middelbare school. Zij sporten allebei fanatiek hockey. Naast het genieten van mijn man Frank en kinderen ben ik ook nog 20 uur per week aan het werk.

Balans: Ik probeer een goede balans te vinden tussen mijn gezin, mijn werk én mijn sport. Dit is soms even puzzelen maar meestal lukt het me wel om even tijd voor mijzelf vrij te maken om te gaan hardlopen. Blog: Wat ik wil bereiken met mijn blog is je te informeren, motiveren en inspireren over hardlopen. Ik wil je advies en tips geven die voor jou van belang kunnen zijn. Ook wil ik je entertainen door bv filmpjes te laten zien of je enthousiast te laten worden om mee te  doen aan leuke evenementen. Social: Volg me ook op Facebook en/of Twitter, dan blijf je zeker op de hoogte! En wat ik eigenlijk nog leuker vind, is ook te weten  hoe jij het doet als Hardloopmoeder! Word mijn ambassadeur op Facebook en/of Twitter door op berichtjes te reageren. Heb je een vraag of tip, laat het me weten via  Interactie!! Met jouw reacties bouw ik ook aan mijn blog 😉 

 We ♥ to run!