Apple Watch

Apple WatchVan de week mocht ik ‘m even om, de Apple Watch.

Een goede vriend van mij heeft hem uit de VS laten komen om te testen en hij is zeer tevreden. Natuurlijk kunnen er altijd kleine dingen aan veranderen zodat het bijvoorbeeld nog sneller gaat dan dat hij al is. Wij consumenten zijn niet meer heel snel tevreden. Met een druk op de knop zou eigenlijk alles geregeld moeten kunnen worden…. toch?! Met deze Apple Watch kan dat.

Gaaf dat ik deze Apple Watch om had!

Het heeft geweldige functies. Het is een mooi sieraad, het beeldscherm gaat aan als je op je Apple Watch kijkt, het geeft de exacte tijd aan waar je ook bent en het geeft meldingen door die voor jou belangrijk en relevant zijn doordat bij elke nieuwe melding, of dat nu twitter, een email of een iMessage is, je  een tikje op je pols voelt.  Snelle blik, al je apps die voor jou belangrijk zijn direct zichtbaar zodat je ze snel kan gebruiken.

Apple Watch HardloopmoedersVoor Hardloopmoeders ook?

Het zou te gek zijn om met deze Apple Watch te mogen hardlopen. Zou ik sneller gaan, zou ik nog meer gemotiveerd zijn omdat hij mij na een bepaalde tijd leert kennen en mij dus ook kan aanmoedigen om mijn doelen te gaan halen? Ik denk het wel! Voor mij duurt het denk ik nog even voor ik deze kan aanschaffen maar ik zet hem zeker wel op mijn ‘verlanglijstje’!

Apple Watch geeft een overzichtelijk beeld van je dagelijkse fysieke activiteit, omdat hij meer doet dan alleen aantallen meten – zoals het aantal stappen dat je hebt gezet. Hij meet ook de kwaliteit van je activiteit en de frequentie. Met de drie ringen in de Activiteit-app kun je in één oogopslag je vorderingen zien. Meer heb je niet nodig om minder te zitten, meer te bewegen en je af en toe in te spannen.

Apple Watch heeft een aparte Workout-app. Deze meet zeer nauwkeurig en er zijn genoeg keuzes waaronder hardlopen, wandelen en fietsen. Je kan je workout-tijd, #calorieën en afstand vooraf bepalen. Tijdens je training kan je al deze gegevens aflezen en zien hoe ver je bent. Na verloop van tijd leert Apple Watch dankzij de verzamelde informatie persoonlijke trainingsdoelen aan je voor te stellen. En het mooie is dat hij je daarna ook nog eens aanmoedigt om die doelen te behalen. Hoe mooi is dat, je Personal Trainer om je pols! Prachtig van Apple!

Bron: Apple Watch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.