Ben jij de Hardloopmoeder captain in de Amsterdam Arena?

Hoe gaaf is het om nu eens echt je enthousiasme voor hardlopen over te brengen aan je collega’s omdat je met een mooi idee komt:

Hardlopen door de Amsterdam Arena!

Ik denk dat het onwijs leuk is om dit te organiseren en je collega’s te laten beleven dat hardlopen je fitter maakt, je door mee te doen een betere en (nog) leukere band krijgt met je collega’s en het zelfs positief kan bijdragen aan een beter werkresultaat! Begin dan nu te werven onder je collega’s zodat jij als captain met je team fit aan de start staat op dinsdag 12 juni voor die gave 6 km run!

Zelf werk ik bij een organisatie waar veel sportevents worden georganiseerd. Ik merk dat  hoe meer collega’s zich inschrijven voor hetzelfde event hoe meer teambuilding je krijgt, doordat je hetzelfde doel nastreeft terwijl je zakelijk gezien misschien wel compleet andere functies binnen het bedrijf hebt. Het geeft meer fun op de werkvloer en je relaties worden er alleen maar sterker door. Motivatie genoeg voor jouw leidinggevende om akkoord te geven lijkt me 😉

Op 12 juni na het werk organiseert B2Run een hardloopevenement voor bedrijven, van ZZP’er tot beursgenoteerd. De start en finish zal op het veld in de Amsterdam ArenA zijn. Met feestelijke passages onderweg en een coole Afterparty met DJ Attek op het veld in de ArenA, een waanzinnige sfeer en ervaring met je collega’s en vele andere geweldige bedrijven!

Kan jij een mooi team samenstellen met je bedrijf, meld je dan zo snel mogelijk aan via info@b2run en/of check B2Run en geef aan dat jij een Hardloopmoeder bent! Want omdat jij als Hardloopmoeder een team gaat vormen met collega’s, krijg je een grote korting.
Laat jouw collega’s, waar ook veel Hardloopmoeders bij zitten, het hardlopen in de ArenA ervaren en schrijf je in als team! Mannen zijn natuurlijk ook meer dan welkom 🙂

We will Run the ArenA!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.